miércoles, 18 de diciembre de 2013

ANÁLISE DE PARÁMETROS MICROBIOLÓXICOS E FISICOQUÍMICOS DE AUGAS

Contido: 1. Introdución.
 2. Normativa vixente.
 3. Microorganismos de importancia nas augas: enfermidades transmitidas pola auga, clasificación e tipos. 
4. Toma de mostras.
 5. Conservación e preparación da mostra para o análise. 
6. Análise microbiolóxica: Aerobios mesófilos, bacterias coliformes, Escherichia coli, enterococos fecais, Clostridium perfringens, Salmonella spp, Pseudomonas aeruginosa, Legionella.
 7. Análise físico-química: Olor, color, sabor, pH, conductividade, turbidez, amonio, cloro libre. 
8. Interpretación dos resultados analíticos. 9. Elaboración de modelo de informe.

Lugar: Laboratorios da Area de Microbioloxía. Facultade de Ciencias de Ourense. Campus As Lagoas (Ourense).

No hay comentarios:

Publicar un comentario